Redovna Skupština Hrvatskog planinarskog društva „KLEK“

HRVATSKO PLANINARSKO DRUŠTVO „KLEK“ OGULIN

poziva Vas na redovnu Skupštinu Hrvatskog planinarskog društva „KLEK“ koja će se održati 03.06.2022. godine (petak) u 20:00 sati u Velikoj dvorani Gradske knjižnice i čitaonice Ogulin.

Veselimo se Vašem dolasku.

Izvršni odbor HPD -a
„KLEK“ Ogulin

Gimnazija i strukovna škola Bernardina Frankopana

Danas su se naši gosti, zajedno s domaćinima, uspeli na planinu Klek! Osjećali su se sigurno jer su s nama bili predstavnici HGSS-a i Hrvatskog planinarskog društva Klek!
15. ožujka 2022.

Redovita Skupština

U subotu 13. studenog u 15 sati održali smo redovitu Skupštinu prvi put u povijesti Društva na otvorenom u Parku izviđača. Skupština je završila oko 16 sati i svi izvještaji i odluke doneseni su jednoglasno.
Članovi Društva koji su ujedno i članovi HGSS Stanice Ogulin odradili su akciju izvlačenja kolica iz Đulinog ponora. Nadamo se da takvih akcija više neće biti.

Izgradnja zahtjevnog planinarskog puta Klek

Izgradnja zahtjevnog planinarskog puta Klek ide prema planu i koristimo svaki lijepi vikend za radove.

Uređenje pristupnog puta za špilju Klek

Počeli smo uređivati planinarsku stazu prema Klečkoj špilji, zamijenili smo najkritičniji dio na stazi sa novim aluminijskim ljestvama. U planu je urediti cijeli dio staze do Klečke špilje, ugraditi ankere, sajle i štrikove jer je taj dio dosta zahtjevan.

Knjižnica na Kleku

Zahvaljujući Planinarskom društvu Izletnik u suradnji s Knjižnicom Marje Jurić Zagorke (Knjižnice grada Zagreba), planinarski dom na Kleku bogatiji je za veliku zbirku knjiga 🙂
Dok odmarate dušu i tijelo na Kleku, sada možete i čitati knjige 🙂

Novi broj Hrvatskog planinara 3/2021

Planina Klek, je zbog svog oblika neiscrpna tema i vječita inspiracija, a Ogulinci je doživljavaju kao svoju svetu planinu.

Redovita Izborna skupština Hrvatskog planiarskog društva Klek Ogulin

Nakon nekoliko pokušaja ove godine napokon smo uspjeli odžati Izbornu Skupštinu 2. listopada. Od ukupno 146 članova koji imaju pravo glasa bilo je prisutno 102 dva člana, zbog čega smo bili izuzetno ponosni obzirom da su naši planinari shvatili važnost održavanja ove Izborne Skupštine pogotov u ovoj situaciji.

Obilazak terena za nove ideje